Hyundai klub Slovenija
 
off
Prijava
Uporabnik

GesloNiste še član?
Kliknite tukaj da se registrirate.

Ste pozabili vaše geslo?
Oddajte prošnjo tukaj.
Sponzorji

Prisotni uporabniki
Prisotni gostje: 3
Ni prisotnih članov.

Registrirani člani: 2,754
Najnovejši član: trajet automatic

Forum
Hyundai klub Slovenija | Ostalo | Obvestila in pravilniki
Avtor Predstavitev kluba
alien-w
ModeratorUporabnikov avatar

Sporočila: 1850
Lokacija: Ljubljana
Pridružen: 22.06.06
Oddan 05.05.2009 19:31
Pozdravljeni ljubitelji Hyundaiev!

Najprej lepo pozdravljeni na uradni spletni strani in forumu Hyundai kluba Slovenija.

Naj preidem k bistvu, ker vem da se redko komu da brati dolge spise, ki so le sami sebi namen.

Hyundai klub Slovenija ni le spletna stran, ki jo pravkar gledate ampak je le-ta bolj kot ne podaljšek pravega kluba. Kluba s članarino! Ne klikajte "nazaj" še takoj! S članarino prihajajo namreč ugodnosti, ki vam letni strošek 10 € v zelo kratkem času povrnejo.

Vem da ljudi večinoma na začetku zanimajo le popusti in ugodnosti, a naj vam povem, da to na koncu še zdaleč ni najbolj pomembno. Članstvo v klubu namreč pomeni druženje na piknikih in zborih, udeleževanje avto-motor šovov, druženje in nova prijateljstva in poznanstva. Popusti so takrat le še prijetna in za denarnico prijazna ugodnost. Da pa vas malo zmotiviram, naj vam popuste kar naštejem:

- Hyundai Avto Trade, Brnčičeva 45, 1231 Ljubljana-Črnuče : popust na mehanično uro, popust na rezervne dele in originalno dodatno opremo (tudi za redne servise);
- Orange-audio, Cilenškova 2 1000 Ljubljana - popust pri nakupu in vgradnji avtoakustike;
- Avtoakustika Poljšak, Selce 23, 6257 Pivka - popust pri nakupu in vgradnji avtoakustike;
- Kompare CarTatoo, Janševa ulica 3, 1234 Mengeš - popust pri nakupu nalepk, CarTatoojih in zatemnjevanju stekel.
- Arena Skupina, Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana-Črnuče, popust na zavarovanje avtomobilske odgovornosti, popust na zavarovanje avtomobilskega kaska, popust na zavarovanje nepremičnin, brezplačno svetovanje o investicijah in varčevanju

Nove sponzorje in s tem tudi nove ugodnosti lahko še pričakujete, saj se z večanjem kluba veča tudi naša kredibilnost. Trenutno je v dogovoru razširitev popustov, ki jih trenutno uživamo pri uvozniku na vse večje uradne serviserje po Sloveniji.

S tem ko postanete polnopravni član kluba se vam odpre tudi zaprti, le članom vidni, del foruma, kjer je še veliko tem in debat o raznoraznih stvareh.

Seveda pa članstvo v klubu ne prinaša samo ugodnosti, temveč tudi nekatere pogoje in obveznosti, ki se jih morate držati kot član. Naj na hitro omenim le najbolj bistvene:
- redno plačevanje letne članarine;
- na prireditvah in v prometu se mora član kot del skupine HKS vesti kulturno in v skladu s prometnimi predpisi;
- član ne sme blatiti ugleda kluba;
- se udeleži občnega zbora vsaj enkrat letno.
V primeru kršenja pravil se sestane disciplinska komisija, sledi pa lahko tudi izključitev iz kluba.

V primeru, da vas ta osnovna pravila niso preveč prestrašila in da bi se želeli včlaniti v Hyundai Klub Slovenija vas vabimo, da si podrobneje preberete in ogledate pristopne dokumente ter nato kontaktirate enega izmed "ta glavnih", da se ob prvi možni priliki srečamo in vas vpišemo v naš klub.

Prvih pet novih članov v vsakem novem koledarskem letu ne plača pristopnine, torej plača le članarino in si s tem omogoči obisk naših akcij in pridobi člansko izkaznico za uveljavljanje popustov.

Pridruži se nam!
Uredil Templar na 10.08.2012 09:24
nucic.j@gmail.com http://www.hyundai-forums.com/index.php?&automodule=registry&cmd=view_item&CID=484 Pošlji privatno sporočilo


9146170 Unikatnih obiskov             Design by Boštjan S.