Hyundai klub Slovenija
 
off
Prijava
Uporabnik

GesloNiste še član?
Kliknite tukaj da se registrirate.

Ste pozabili vaše geslo?
Oddajte prošnjo tukaj.
Sponzorji

Prisotni uporabniki
Prisotni gostje: 3
Ni prisotnih članov.

Registrirani člani: 2,754
Najnovejši član: trajet automatic

Forum
Hyundai klub Slovenija | Splošno - Javni del | Kupovanje Hyundaija
Stran 1 od 2 1 2 >
Avtor Slabosti I30
medo1
Član Sporočila: 11
Pridružen: 14.10.09
Oddan 05.01.2010 20:04
I30 sicer ni slab avto, a ima kar nekaj cvetk. Glede na skrb Hundaya upam, da mi bodo reklamacijske težave opisane v forumu odpravili ustrezno, a kjub temu ima avto nekaj slabosti. Pa opišimo to.

Avto je znotraj sicer tih, a po posipani cesti zelo škroboče. Druga vozila imajo PVC oblogo v blatnikih prevlečeno z nekakšnimi muckami.

Kot drugo je moteče primrzovanje brisalcev ob nizkih temperaturah in sneženju v spodnjem položaju na steklo, kajti tu steklo ni ogrevano.

Ravno tako je moteče ob sneženju, da se zelo veliko snega zadržuje ob robovih blatnikov, kar lahko ima za posledico ko damo avto v garažo velike luže in seveda tudi velik kup peska v garaži.

Zdi pa se mi, da tudi pri tem avtu Hyundai še ni ustrezno rešil mrzlega vžiga avtomobila. Pri vžigu namreč deluje v res visokih obratih, kar se sicer v potniški kabini ne čuje, a zunanji poslušalec zna biti prav presnečen nad glasnostjo avta.

Poraba bencina avtomobila I30 1,4 je nekje skoraj neodvisno od vožnje okoli minimalno 7,5l. Glede na težo avtomobila to niti ni tako presenetljivo, a glede na zagotovilo prodajalca ob nakupu bi morala biti manjša.

Avtoradio. Glede na ponudbo konkurenčnih znamk je v sivem povprečju. Sam sicer nisem zadovoljen z lastnostmi, posebno RDS - prikaza tekočih informacij radijskih postaj ni, pokaže samo ime radijske postaje in to je to. Pohvalno je sicer USB priključek, a zelo pogrešam Blutooth, ki ga zdaj dobiš že vgrajenega v vsak avtoradio nad 100e.

Glede na luščenje barve na pragovih (nov avto 3000 km) bi morale biti zavesce serijska in ne dodatna oprema! Kako bom rešil težavo z oluščeno barvo še ne vem.

Ravno tako bo moralo biti v serijski opremi bočne zaščitne letve vrat, ki jih ima večina avtomobilov pritrjene že serijsko. Cena tega "nujnega" dodatka preko 130e.

Avto je za vožnjo sicer malo trd, ni kot francozi in za vožnjo pa malo slabših cestah, kot so v Sloveniji zna tudi malo utrujati.

Parkirni senzorji bi morali biti namesto treh, štirje in trije niso ravno med zaneslivejšimi, ravno tako pa bi lahko bilo piskanje malo glasnejše (morda nastavljivo) in ga ob prižganem radiu in morda še odpetem varnostnem pasu hitro preslišimo opozorilo ovire.

Morda bi dodal še, da obvolanske kontrole (stikala meglenk in dodatnih luči, ravno tako stikala zadnjega brisalca in nastavitve delovanja intervala prednjih brisalcev) niso najbolj ergonomične in se jih je treba pač navaditi.


Med tistim kar pa me je posebej navdušilo pa so žarometi in zavore.

In če me povprašate ali priporočam nakup bi dejal takole. Avto glede na ceno nudi precej glede na konkurenco, a prav opazno ne izstopa. Vsi avtomobili imajo takšne in drugačne čričke in otroške bolezni. Za i30 lahko dam komentar, me pa konkurenca ni ravno prepričala v boljše lastnostnih njihovih vozil, tu mislim predvsem na Corso, Puntoja, Škodo, Kio, ki je v bistvu Hyundai in druge......
Uredil tuscani na 05.01.2010 22:01
Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
accim
Član Uporabnikov avatar

Sporočila: 1603
Lokacija: Gorenjska
Pridružen: 14.08.07
Oddan 05.01.2010 20:32
Pozdraljen,

Kot lastnik i30-ke v CW (karavanski) izvedbi in z 1.6 CRDI mašino se v mnogih stvareh strinjam, bom pa pokomentiral določene napisane trditve..

1. To s kamenčki sem opazil..mislim da je problem ravno v tem, da nima zavesic in jih meče na vrata, pragove itd. Sem se pa vozil drugače tudi s konkurenčnimi vozili, pa so imela podoben "problem" mogoče pa je bilo vendarle manj glasno.

2. Brisalci..enako je s konkurenco oz ni nič čudnega to kar se dogaja..pač če kupiš i30 z višjo opremo (Style npr) dobiš v opremi (če se ne motim) tudi odmrzovalec brisalcev (grelce, kjer so brisalci).

3. Kar se nabiranja snega na blatnikih tiče..Enako z drugimi vozili..tudi zavesice na pomagajo.. Na vseh dosedanjih vozilih je bilo tako..

4. Možno..ne vem..dizel tudi začne z malce višjimi, potem se pač spustijo.

5. Poraba 7,5 lit pri tej mašini je za moje pojme super podatek?!? Realna (normalna) poraba je 7-8 lit oz. malce bolj dinamčine vožnje 8-9 lit?

6. Radio..se strinjam.

7. Luščenje barve - imam podoben problem z luščenjem pri stiku zadnjih vrat spodaj in "blatnika". Pragovi pa se mi kolikor sem opazil še ne luščijo? Avto ima cca 55.000 km in se vozim po posuti cesti vsak dan.

8. Bočne zaščite..meni je precej bolje (lepše), da jih ni, tudi npr Santa Fe jih nima..nevem meni na prejšnjih avtomobilih niso kaj pomagale.

9. Jap, tudi meni se zdi malce trd.

10. Park.senzorji..hja..odvisno od tega ali imaš originalne ali kake "aftermarket" - odvisno kakšni so pač le-ti. Moji so neoriginalni (sicer vgrajeni kot "uradna dodatna oprema na Hyundai-u"smiley

11. Obvolanske kontrole..meni so pa recimo zelo všeč. Za razliko od tistih v Santa Fe-ju ali tistih, ki jih imamo v Volvu ipd.

12. Žarometi & zavore..ja mogoče so zavore še prehude na začetku smiley

Z zadnjim pa se tudi strinjam. Ne bi pa ravno rekel, da je Corsa, Punto in podobno konkurenčen avtomobil? Bolj kaka Astra, Bravo, ipd? smiley Stric ima npr Ceed-a pa je isto kot i30. Določene stvari drugače (mogoče boljše, mogoče slabše..pač kakor ti paše). Sem pa probal večino konkurentov, pa mi niso niti boljši niti slabši kaj posebj..vsak ma določene + in -. Definitivno ni i30 najboljši, je pač odivsno kaj "rabiš" in koliko si pripravljen zapraviti. Za to kar ponuja, kako zgleda, kako se pelje in koliko stane, se meni zdi super.

Lepo vožnjo še naprej smileyUredil accim na 05.01.2010 21:02
http://www.flickr.com/photos/accim85/ Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
tiger
Član Sporočila: 22
Pridružen: 07.01.08
Oddan 05.01.2010 21:24
Tudi jaz imam i30 in se strinjam s naslednjimi ugotovitvami, sam ka mene še naj bolj moti, je to da mi je podvozje preveč glasno. ko se peljem čez luknje in neravnine , se enostavno preveč sliši udarjanje. Nevem mogoče je pa dobilo že kje kakšno zarčnost(prevoženih 48000 Km).
Glede motorja sem pa zadovoljen. imam1.6 crdi in smileyje poraba nekje med 4.8 in 5.3l/100Km , pogrešam pa šesto prestavo.
Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
accim
Član Uporabnikov avatar

Sporočila: 1603
Lokacija: Gorenjska
Pridružen: 14.08.07
Oddan 05.01.2010 21:33
Če ti buta oz ropota je mogoče stabilizator. Pri meni se sliši že kakih 5.000 km..pelji na servis in zamenjaj u garanciji v kolikor je to..dvomim da je kaka zračnost..meni so jih npr na Accentu do 60.000 km menjali 3x.

Pohvalna poraba..moja se je povzpela sedaj na 6.0 lit/100km..krajše razdalje in kot si že omenil - ena večjih slabosti, ni 6. prestave.


http://www.flickr.com/photos/accim85/ Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
door_man
Administrator Uporabnikov avatar

Sporočila: 631
Lokacija: Ljubljana, Slovenia
Pridružen: 15.05.06
Oddan 06.01.2010 10:30
Jst bi samo glede RDS-a pripomnil, da je prepovedano prikazovanje kakršnihkoli informacij na displayu že kar nekaj let, zaradi varnosti. Zato postaje oddajajo samo ime in nič drugega.


BRacing

sebastjan.zemljak@gmail.com Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
Templar
Moderator Uporabnikov avatar

Sporočila: 1440
Pridružen: 10.05.06
Oddan 06.01.2010 10:33
Glede kamenčkov, butajo tudi pri avtomobilih kot je mazda 6 sem bil prav šokiran kako. Na Elantri imam vse 4 zavesice in tega ni slišat. Isto je nabiranje snega to je pri vseh avtomobilih. V bistvu pa je dosti odvisno tudi od pnevmatik koliko požrejo sneg in ga ne odvržejo in koliko ga obdržijo.

To z muckami na PVC oblogi prvič slišim ali vidim.

Glede bluetootha je res da bi ga lahko imel ga pa bo verjetno imel z face liftom ki pride letos.

Glede porabe je dosti odvisno od načina vožnje in voznih pogojev, mislim pa da je za tako velik in težek avtomobil takšna poraba dosti realna sploh če je avto zunaj in ima dosti hladnih vžigov in da traja ene 2-5 tisoč km da se uteče.


Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
Agent
Član Uporabnikov avatar

Sporočila: 272
Lokacija: okolica Medvod
Pridružen: 29.03.07
Oddan 06.01.2010 13:05
Mimogrede, kdaj pride facelift?


Mir in dobro!
Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
Templar
Moderator Uporabnikov avatar

Sporočila: 1440
Pridružen: 10.05.06
Oddan 06.01.2010 13:37
Face lift je enkrat okoli polovice leta.


Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
MacK
Član Sporočila: 74
Pridružen: 01.05.07
Oddan 06.01.2010 14:44
Jaz sem tudi lastnik i30 1.6 bencinca in sem imel z njim ze precej sivih lasov.
Menjava volanskega droga , menjava notranjega stropa , menjava sklopke, menjava rocne zavore,lakiranje prtljaznih vrat in pragov ( stovcenih od kamenja ) vse pod garancijo. Sem pa se tega problema resil z folijami 20eurov in mam zdaj mir. Prevozenih mam slabih 55.000km pa mam povprecno porabo 7.5 , s tem pa da je 95% pri teh kilometrih avtocesta. Kaj mene zelo moti je asimetrija podvozja. Letne gume Hankook - prednje mi je v 28.000km zlizalo enakomerno do konca, zadnje so pa se vredu ampak jih zaradi podvozja odznotraj pobira. Nastaja stopnica. Proti temu se ne da nic narediti. Kaksne izkusnje imam jaz z Hyundai je da se poraba nekako po prvem servisu zmanjsa. Glede zarometov sem pa jaz takega mnenja. Za tistega pijanega v konstrukciji ki je to izzumil bi vzel najraje fosn pa ga posteno vsekal. Ze 3x sem moral H7 zarnico menjavat. Seveda je treba celo luc ven vzet. Saj so res samo trije vijaki ampak zaromet ven dobit pa nazaj not pa je postena zajebancija. Seveda samo te, ce pazis da nebi prednjega odbijaca pocohal smiley . Glede ergonomije stikal pa menim da sem tako ze od nekdaj navajen pri Hyundai-ih. Ne poznam drugace smiley Mene osebno ne moti.

Lp MacK
Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
medo1
Član Sporočila: 11
Pridružen: 14.10.09
Oddan 06.01.2010 17:37
Templar je napisal:
Glede kamenčkov, butajo tudi pri avtomobilih kot je mazda 6 sem bil prav šokiran kako. Na Elantri imam vse 4 zavesice in tega ni slišat. Isto je nabiranje snega to je pri vseh avtomobilih. V bistvu pa je dosti odvisno tudi od pnevmatik koliko požrejo sneg in ga ne odvržejo in koliko ga obdržijo.

To z muckami na PVC oblogi prvič slišim ali vidim.

Glede bluetootha je res da bi ga lahko imel ga pa bo verjetno imel z face liftom ki pride letos.

Glede porabe je dosti odvisno od načina vožnje in voznih pogojev, mislim pa da je za tako velik in težek avtomobil takšna poraba dosti realna sploh če je avto zunaj in ima dosti hladnih vžigov in da traja ene 2-5 tisoč km da se uteče.


Prejšni avto je bil Punto, in če boš pogledal notranje blatnike so kot tepih... in tudi konstrukcija blatnikov bi lahko bila brez poličk, tako se sneg ne bi mogel zadržati po robovih. Pri prejšnih avtih je bilo sigurno več kot 70% manj umazanije.
Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
medo1
Član Sporočila: 11
Pridružen: 14.10.09
Oddan 06.01.2010 17:57
accim je napisal:
Pozdraljen,

Kot lastnik i30-ke v CW (karavanski) izvedbi in z 1.6 CRDI mašino se v mnogih stvareh strinjam, bom pa pokomentiral določene napisane trditve..

1. To s kamenčki sem opazil..mislim da je problem ravno v tem, da nima zavesic in jih meče na vrata, pragove itd. Sem se pa vozil drugače tudi s konkurenčnimi vozili, pa so imela podoben "problem" mogoče pa je bilo vendarle manj glasno.

2. Brisalci..enako je s konkurenco oz ni nič čudnega to kar se dogaja..pač če kupiš i30 z višjo opremo (Style npr) dobiš v opremi (če se ne motim) tudi odmrzovalec brisalcev (grelce, kjer so brisalci).

3. Kar se nabiranja snega na blatnikih tiče..Enako z drugimi vozili..tudi zavesice na pomagajo.. Na vseh dosedanjih vozilih je bilo tako..

4. Možno..ne vem..dizel tudi začne z malce višjimi, potem se pač spustijo.

5. Poraba 7,5 lit pri tej mašini je za moje pojme super podatek?!? Realna (normalna) poraba je 7-8 lit oz. malce bolj dinamčine vožnje 8-9 lit?

6. Radio..se strinjam.

7. Luščenje barve - imam podoben problem z luščenjem pri stiku zadnjih vrat spodaj in "blatnika". Pragovi pa se mi kolikor sem opazil še ne luščijo? Avto ima cca 55.000 km in se vozim po posuti cesti vsak dan.

8. Bočne zaščite..meni je precej bolje (lepše), da jih ni, tudi npr Santa Fe jih nima..nevem meni na prejšnjih avtomobilih niso kaj pomagale.

9. Jap, tudi meni se zdi malce trd.

10. Park.senzorji..hja..odvisno od tega ali imaš originalne ali kake "aftermarket" - odvisno kakšni so pač le-ti. Moji so neoriginalni (sicer vgrajeni kot "uradna dodatna oprema na Hyundai-u"smiley

11. Obvolanske kontrole..meni so pa recimo zelo všeč. Za razliko od tistih v Santa Fe-ju ali tistih, ki jih imamo v Volvu ipd.

12. Žarometi & zavore..ja mogoče so zavore še prehude na začetku smiley

Z zadnjim pa se tudi strinjam. Ne bi pa ravno rekel, da je Corsa, Punto in podobno konkurenčen avtomobil? Bolj kaka Astra, Bravo, ipd? smiley Stric ima npr Ceed-a pa je isto kot i30. Določene stvari drugače (mogoče boljše, mogoče slabše..pač kakor ti paše). Sem pa probal večino konkurentov, pa mi niso niti boljši niti slabši kaj posebj..vsak ma določene + in -. Definitivno ni i30 najboljši, je pač odivsno kaj "rabiš" in koliko si pripravljen zapraviti. Za to kar ponuja, kako zgleda, kako se pelje in koliko stane, se meni zdi super.

Lepo vožnjo še naprej smiley


2. To z grelci za brisalce je reševanje konstrukcijske napake, ki pa jo trpimo kupci. Imam opremo comfort.

3. Vem kaj je normalno, a da je za dvakrat v garažo not pa ven zvrhana smetišnica šudra, pa je le malo veliko, posebno na dejstvo, da avto makadam malokdaj vidi...

7. Grozi me le to, da je avto star le tri mesce in ima komaj slabih 3000 km, kaj bo čez leto, ali dve? In nov avto dat lakirat?

10. Enako so moji vgrajeni od Hunday servisa, kot darilo nakupa.

12. Sam sem bil v dilemi ali Corsa, Punto, C3, vendar me niti eden od teh avtomobilov ni posebno pritegnil, posebno pa je razočarala testna Corsa. Ta čas mojega kupovanja avta je pač bila Astra in Bravo cenovno krepko višja, da niti nisem se oziral za njimi. Želel sem soliden avto z večino el. opreme in avtomatsko klimo ne drag za vzdrževanje. Pri Puntoju me je odbilo 17 colska platišča (cena gum) in na Fiatu sem bil že kar nekaj let. Opli so bili znani po slabi pločevini, pri Kii nismo prišli z ceno skupaj. Povrhu pa avto ni smel presegati dolžine 4,2o m ker garaža to ne dopušča.
Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
medo1
Član Sporočila: 11
Pridružen: 14.10.09
Oddan 06.01.2010 18:01
door_man je napisal:
Jst bi samo glede RDS-a pripomnil, da je prepovedano prikazovanje kakršnihkoli informacij na displayu že kar nekaj let, zaradi varnosti. Zato postaje oddajajo samo ime in nič drugega.


Prepovedano je gledanje TV programov, igranje igric itd. Po tvoji teoriji je tudi navigacija prepovedana ? Torej me čudi prodaja prepovedanih avtoradijev v večini tehničnih trgovin? Halo?
Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
medo1
Član Sporočila: 11
Pridružen: 14.10.09
Oddan 06.01.2010 18:06
MacK je napisal:


lakiranje prtljaznih vrat in pragov ( stovcenih od kamenja ) vse pod garancijo. Sem pa se tega problema resil z folijami 20eurov in mam zdaj mir.

Lp MacK


Ptrljažna vrata? Kaj si pol avta polepil? loco
Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
Templar
Moderator Uporabnikov avatar

Sporočila: 1440
Pridružen: 10.05.06
Oddan 06.01.2010 19:10
medo1 je napisal:
door_man je napisal:
Jst bi samo glede RDS-a pripomnil, da je prepovedano prikazovanje kakršnihkoli informacij na displayu že kar nekaj let, zaradi varnosti. Zato postaje oddajajo samo ime in nič drugega.


Prepovedano je gledanje TV programov, igranje igric itd. Po tvoji teoriji je tudi navigacija prepovedana ? Torej me čudi prodaja prepovedanih avtoradijev v večini tehničnih trgovin? Halo?


Res je da so pred leti oddajali vse možne stvari od reklam do radarjev je pa to bilo potem prepovedno. Tako je edina inforamcija, ki jo lahko podajo preko RDSa samo ime postaje in nič drugega. Moj aftermarket avtoradio za redno ceno 190€ ima vse razen navigacije in ne vem kakšno iskanje in predvanje radijskih postaj in ne pove RDS nič drugega razen imena postaje. Očetov tudi ne. Pred leti se pa kot že rečeno spomnim da je bilo vse od telefonskih številk za radarje gor vendar tega že lep čas ni oz. ko je bilo prepovedno ta isti aparat, ki je prej to predvajal tega nič več kazal. Ne da radijski aparati tega ne znajo ali smejo predvajat, postaje tako sploh NE SMEJO ODDAJAT.


Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
tuscani
Moderator Uporabnikov avatar

Sporočila: 3188
Lokacija: Pivka
Pridružen: 11.05.06
Oddan 06.01.2010 19:18
Proizvajalec vgradi v avto samo tisto kar mu predpisi dopuščajo in isti avto za različne trge različno opremi. Kaj pol ti kot kupec oziroma lastnik v avto daješ pa ni problem proizvajalca.

ln ja kot sem ti že v drugi temi svetoval daj popravit kar je treba in foljo polimat in si rešil problem. Jaz imam s foljo prelepljen skoraj cel sprednji odbijač, sprednji del havbe, robove vseh blatnikov, sprednji izbočen del vseh blatnikov, ogledala in zaradi obrabe pragove. Folja je popolnoma prozorna in se jo ne opazi, videt je samo robove ker se pač na njih nabere umazanija.
Potem lahko mirno orješ po snegu smileygrinnergrinner


SPONZOR HYUNDAI KLUBA SLOVENIJA! www.TuscaniCustoms.com www.newtiburon.com www.gencoupe.com
tuscanishark@hotmail.com www.TuscaniCustoms.com Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
MacK
Član Sporočila: 74
Pridružen: 01.05.07
Oddan 06.01.2010 22:51
medo1 je napisal:
MacK je napisal:


lakiranje prtljaznih vrat in pragov ( stovcenih od kamenja ) vse pod garancijo. Sem pa se tega problema resil z folijami 20eurov in mam zdaj mir.

Lp MacK


Ptrljažna vrata? Kaj si pol avta polepil? loco

Ne ne.samo prage.zadnje vrate so morali na novo lakirati,ker se je barva napihnila.
Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
Tomas_c
Član Sporočila: 285
Lokacija: Bela krajina
Pridružen: 25.11.08
Oddan 06.01.2010 23:28
tale sneg naredi Tuscanijevega Sharka še bolj "bad look" kar je meni kulsmiley
PS: folije so fajna zadeva ja
tomax008@hotmail.com Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
uporabnik
Član Sporočila: 616
Lokacija: Ljubljana - Dravlje
Pridružen: 06.06.08
Oddan 07.01.2010 10:53
medo1 je napisal:
door_man je napisal:
Jst bi samo glede RDS-a pripomnil, da je prepovedano prikazovanje kakršnihkoli informacij na displayu že kar nekaj let, zaradi varnosti. Zato postaje oddajajo samo ime in nič drugega.


Prepovedano je gledanje TV programov, igranje igric itd. Po tvoji teoriji je tudi navigacija prepovedana ? Torej me čudi prodaja prepovedanih avtoradijev v večini tehničnih trgovin? Halo?


Slovenske radijske postaje ne smejo na RDS oddajat drugega kakor ime postaje, pa če radio dopušča al pa ne. Pa se lahko na glavo postavis in kupis radio za 1000€ pa bo RDS v sloveniji še zmeraj prikazval samo ime radijske postaje.


tadej@owcka.com http://blog.owcka.com/ Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
vta
Član Sporočila: 31
Pridružen: 23.06.10
Oddan 16.07.2010 09:27
Po mojem mnenju ima 5 napak:
-ni 6. prestave oz 5 bi morali biti daljša (nič kaj novega pri temu razredu avtomobilov)
-ni tempomata what
-ni zračnega kanala speljanega na zadnje sedeže
-ni naslona na zadnjih sedežih
-ni ESP (Nemčija serijska oprema)

Velja za 1.4 Comfort. Če bi imel to bi bil že skoraj popoln avtek.
Pošlji privatno sporočilo
Avtor RE: Slabosti I30
matjazek
Član Sporočila: 132
Lokacija: v glavnem v okolici Celja
Pridružen: 05.09.06
Oddan 16.07.2010 09:36
vta je napisal:
Po mojem mnenju ima 5 napak:
-ni 6. prestave oz 5 bi morali biti daljša (nič kaj novega pri temu razredu avtomobilov)
-ni tempomata what
-ni zračnega kanala speljanega na zadnje sedeže
-ni naslona na zadnjih sedežih
-ni ESP (Nemčija serijska oprema)

Velja za 1.4 Comfort. Če bi imel to bi bil že skoraj popoln avtek.


Moj pa vse to ima; razen 6. prestave, ker sem ga kupil pred tremi leti, sedaj pa majo tudi to.www.m-k.si
matjazek@hotmail.com www.m-k.si Pošlji privatno sporočilo
Stran 1 od 2 1 2 >


9146176 Unikatnih obiskov             Design by Boštjan S.